0 items

Puppy geboren? Honden artikelen die jij zeker nodig hebt.

Wat schattig, een nieuwe puppy in huis. Een pup zorgt voor plezier en schattige momenten, maar brengt ook een hoop werk met zich mee. Wees daarom goed voorbereid en zorg dat jouw huis puppygeschikt is. Je moet een plekje hebben voor de hond waar zijn voer en drinkbak staan en zorg ervoor dat je genoeg speeltjes en kauwmateriaal hebt. Een geweldig speeltje is de puppy Kong! Hierin kan je lekkere pate smeren en zo is je hond lekker druk. Voor puppies is dit ook vermoeiend en vallen ze heerlijk in slaap! Zorg ook dat je een kleedje of speeltje mee uit het nest mee hebt met een voor de pup bekende en vertrouwde geur.

Zorg dat uw pup een aangename en rustige plaats heeft om te slapen. Kijk voor een leuk mandje of kussen. Denk eventueel ook aan een warm dekentje.

 

De puppy heeft een bench nodig

Een bench is zeker heel handig en leer uw pup om in de draadkooi te slapen. Het is belangrijk dat hij een vaste plaats heeft, waarin hij zich kan terugtrekken en zich veilig gaat voelen, zijn eigen stekje waar hij tot rust kan komen. Een draadkooi is bovendien ideaal om uw puppy te trainen. Zorg dat de Bench niet te groot is, zodat de pup niet de kans krijgt om daar zijn plasje te doen.

 

Spelen met je puppy

Zorg voor leuk speelgoed waarmee je leuk met je hondje kunt spelen. DIt is heel belangrijk voor de band met je hond, maar zeker ook voor de ontwikkeling van je puppy

 

Verzorging van je hondje

Ook voor de verzorging van jouw lieve puppy heb je een aantal onmisbare producten voor hondenverzorging nodig. Uiteraard een kwalitatieve shampoo en een stevige borstel. Vergeet ook niet de nagels van je hond kort te houden. Kies voor een stevige nagelkniptang en trim de nagels van jouw hond regelmatig.

Plas pads en trainen

Leg op een vaste plek plaspads in huis, zodat je je pup kunt trainen op zinderlijkheid. Voorkom daarmee dat je overal plasjes en uitwerpselen van je puppy in huis vindt.

Voeding voor een gezonde hond

En natuurlijk is voeding heel erg belangrijk voor een gezonde en goede groei van jouw puppy. Train je hond op het eten van goede voeding en beloon je puppie met lekkere snacks.

0